O nama

queen media

O nama

Queen Media je full service marketinška agencija koja svojim klijentima nudi cjelovitu uslugu od ideje do realizacije. Pružamo usluge iz područja oglašavanja, direktnog marketinga, odnosa s javnošću, dizajna te organizacije evenata.
Djelovanje agencije uključuje osmišljavanje i oblikovanje kreativnih ideja, media planiranje i zakup medija te provođenje svih promotivnih aktivnosti u skladu sa željama naših klijenata.

queen media

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je podržati ideje naših klijenata kako bi postigli svoje zacrtane ciljeve. Naš cilj je rasti zajedno s našim partnerima i klijentima, izvršavati obveze u okviru ugovorenih rokova, a sve u službi ostvarenja što boljih poslovnih rezultata. Zajedno s Vama koračamo od ideje do ostvarenja konačnog rezultata ili Vam možemo pomoći u trenutku kad niste sigurni kako dalje.

Da bismo opstali na vrhu na izuzetno zahtjevnom tržištu, konstantno ulažemo vrijeme i resurse u istraživanje, educiranje i osmišljavanje novih projekata.

Vaš uspjeh je i naš uspjeh i obrnuto – to je način našeg poslovanja i naša filozofija.

tko smo mi

NAŠ TIM

  • Mi vjerujemo da agencija mora biti jedinstvena kao i svaki njen klijent.

    Tim s dugogodišnjim iskustvom iz područja marketinga i dizajna olakšava klijentima na dnevnoj bazi rješavanje zadataka i na taj način nama i našim klijentima donosimo komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju.

  • Naš pristup: Vaš partner od ideje do realizacije

    Rješavamo poslovne probleme, pronalazimo djelotvorna rješenja koja će našim klijentima pomoći u postizanju najboljih rezultata. Prepoznajemo važnost pružanja najboljeg korisničkog iskustva i omogućavamo Vašoj tvrtci da nadmaši očekivanja Vaših klijenata. Mi smo tu da vam pomognemo i riješimo sve Vaše nedoumice.

Poruka našeg tima za sadašnje i buduće klijente

 Iskreno nam je stalo da naši klijenti i partneri uspiju u svom naumu, a cilj nam je zajednički doći do najboljeg rješenja. Da bismo to postigli, s vremenom smo razvili iterativni  i suradnički pristup zajedno s našim partnerima i klijentima. Mi uspostavljamo snažnu vezu temeljenu na zajedničkom razumijevanju. To nam omogućuje da usko surađujemo  kao tim i idemo prema istom cilju.