Zakup

zakup

TELEVIZIJSKOG
PROSTORA

Za Vaše potrebe osmišljavamo TV spotove  i zakupljujemo televizijski prostor. Ako trebate promociju Vašeg branda na TV-u, za Vas ćemo kreirati i producirati oglas, zakupiti medije i analizirati  rezultate TV kampanje.

zakup

RADIJSKOG
PROSTORA

Pametno ćemo izabrati radio stanice i pažljivo osmisliti reklamu koju želite prenijeti ciljanoj publici. Surađujemo sa svim lokalnim i nacionalnim radio postajama, a za Vas ćemo kreirati i producirati radio oglas, zakupiti medij i analizirati dobivene rezultate.

zakup

PROSTORA
U TISKANIM MEDIJIMA

Ukoliko se želite oglašavati u nekom od tiskovnih medija, također Vam osiguravamo zakup medijskog prostora po agencijskim uvjetima.

web

OGLAŠAVANJE

Prepustite nam osmišljavanje reklamnih bannera i web kampanja kojima možete doprijeti do sadašnjih i budućih klijenata kako bi im prezentirali Vaše kampanje ili Vašu djelatnost. S obzirom na sve veći utjecaj interneta na cjelokupnu populaciju, ostvarujemo kvalitetnu suradnju s e-medijima.

vanjsko

OUTDOOR
OGLAŠAVANJE

Vanjsko oglašavanje je izvrstan način oglašavanja u današnjem svijetu, kada ljudi većinu vremena provode izvan kuće i žive brzim tempom. Ova vrsta oglašavanja postala je jedno od najefikasnijih sredstava promocije.

unutarnje

INDOOR
OGLAŠAVANJE

Pružamo i usluge indoor oglašavanja koje se odnosi na razne oblike prenošenja reklamne poruke unutar nekog prostora/objekta.